mai 05
Idiot-Mats Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

rk0casqe8m1cam3h42zcaa0bf9vcab6yx0dcasjrujfcahn05vbca9lv1dxcagqpwi1cayuyyzgcar5xh76caqrm6vzca2e1fxjcadkypfgcadyv3e6caumnvb0cac52xo9carxaz3e

Jeg har alltid likt Mads fra paradise veldig godt, men han tapte seg veldig i mine øyne i gårsdagens episode av paradise hotel. At Lene sa at Petter fortjente finaleplassen synes jeg bare var rett å gjøre av Lene fordi Petter fortjener den såvisst bedre enn Mats. Petter har jo vært der hele veien, backet Lene 100 % og har vært den beste for energien inne på hotellet. At Mats skal bli sint på Lene for dette synes jeg er rett og slett patetisk! Og alt han sa senere på kvelden da Lene måtte holde tale tok rett og slett kaka. Lene hadde fått ett oppdrag og han skal ødelegge alt for henne. Jeg håper virkelig han tar halen mellom bena snart, skjerper seg og ber om unnskylding for å være en sånn totalidiot mot Lene. Er det noen som fortjener å vinne er det jo Petter, det va jo alle enige om!

madslene2Kommentarer er stengt.