apr 23
(Pink) Life of tesr Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Vel, jeg har tenkt å fortelle meg om de rosa hjertevennene mine. Disse er viktige for meg! Tro meg, jeg har stort sett det meste i rosa, men disse tingene ser jeg på som de søteste og de som tar seg aller best ut!

1. Min rosa iPod Nano, hvor jeg faktisk har inngravert navnet mitt og ett internt kallenavn min far alltid har hatt til meg. «Lilleblomst» for alle som lurer. 

ipod_nano_in_pink

2. Mitt Skullcandy headset! Det er konge kult og er behagelig å ha på seg hvis man ser bort fra at jeg har ekstremt lite hode (sikkert pga manglende anntall hjerneceller), men dette kan jo ikke headsettet noe for.

skullcandy-lowrider-pink-no

3. Min rosa Playstation 2! Denne kan man ikke gjøre annet enn å skryte av. Jeg elsker den!  Jeg skal innrømme såpass da, at jeg bruker den sjeldent. Jeg har ett spill, men jeg bruker den til film og til pynt på rommet. Den tar seg utrolig godt ut på mitt ellers rosa rom.

pink_ps2horizontal_1156153354

4. Min CSR rettetang. Denne er helt fantastisk, min reddende engel hver eneste dag! Den blir varm etter bare få sekunder og retter bra pluss at den ser bra ut! Et must for alle rosagale jenter!

12039019976493

  • Alt mulig
  • Kommentarer er skrudd av for (Pink) Life of tesr


Kommentarer er stengt.