apr 23
Lene, Petter og Mats! Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Heisann alle sammen! Nå sitter jeg å ser på jentene mine danse, dette fordi jeg har skade så jeg dessverre ikke kan være med selv. De er superflinke til å danse ballett, jeg digger dere jenter! 

6318186

Men dette var jo egentlig ikke det jeg skulle skrive om, jeg bare følte at jeg måtte skryte litt av ynglingene mine 🙂 

Det som preger meg i dag, er vel nok en gang paradise hotel. Mange sier til meg at jeg er så engasjert i dette programmet at det e skremmende, men jeg kan ikke noe for at dette er ett program som har tatt meg med storm. Jeg kan nesten ikke vente til kveldene de dagene paradise går til jeg kan få se nok en episode. 

263724-2-1238123624933-n400

Det er vel heller ingen hemmelighet hvem som er mine favoritter, nemlig Lene, Mats og Petter. Jeg synes deres tilstedeværlse på hotellet gir ett friskt pust, skaper mye drama og humor. «Skumpa»-Petter er jo kjent for sine mange rim og uttrykk som jeg ser på som helt konge. Den beste kommentaren Petter noen gang har kommet med var på leken «jeg har aldri», når William innrømmet å ha hatt sex med ei feit ei. Så kommer det fra Petter «Jaja, trenger ikke jobbe så mye da, ett støt, så får du fire tilbake liksom!» Man kan jo ikke gjøre annet enn å like Petter etter alle disse konge kommentarene. 

Men dager som dette på paradise, kan en begynne å lure på hva som egentlig skjer med folket. Hvorfor klikker Lene konstant på Margrethe? Og hvorfor oppfører Margrethe seg så jævlig? Vel, jeg synes dette har blitt helt sykt, men jeg ser fortsatt på Lene som min favoritt, selv hvor bitch hun har blitt! 

Men hvem er egnetlig din(e) yngling(er)? 🙂

  • Kjendisser , Tv
  • Kommentarer er skrudd av for Lene, Petter og Mats!


Kommentarer er stengt.