apr 22
Lene vs Margrethe Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Helt siden Margrethe sjekket inn på Paradise Hotel har intrigene blitt mange. Hun har slengt seg etter alle gutta, og droppet helt ut av jentegjengen. Dette har gitt henne store problemer sosialt og mange lurer på om Margrethe blir den neste til å sjekke ut av hotellet. Selv ønsker jeg at hu kan ryke ut med en gang! Min favoritt av jentene har helt siden dag 1 vært Lene, og jeg holder fortsatt ved dette, selv om hun kanskje ble litt i det meste laget på mandagens episode av Paradise. Hva synes du om denne saken? Hvem holder du med, Lene eller Margrethe? 

lene2VSmargrethe2

http://www.youtube.com/watch?v=xW0ZSKHLMt0  – Film av Lene og Margrethe!2 Responses

  1. Thea Says:

    ikje frækt meint men æ sjønna ikje kordan du kain like lene ? ho snakka jo bre bull ! ho efaen steike mæ så bitcy at d ekje muli 😮
    margrete hakke jort en drit åsså fer lene rundt å trakaser ho pga personligheit ! d e jo rein trakkasering. æ hær ikje d kvinnemenneske dær assa !

  2. tesr Says:

    altså, jeg har alltid likt lene, så jeg er vel kanskje litt sånn at jeg velger å holde meg til henne pga det! Jeg liker ikke akkurat det lene har gjort mot Margrethe, men jeg takler ikke Margrethe heller. Min mening om henne er at hu mangler respekt for mange av de andre deltagerne. Men, dette er jo bare min mening da :p