apr 22
«Jeg skjønner ikke hvilken salat jeg har tråkket i» Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Vel, alle som vet hvem Negar Khan er, kjenner henne best for denne kommentaren her. Jeg satt på nettet i dag, og fant bloggen hennes, hvor hun bruker denne kommentaren til sin fordel. Vel, jeg måtte bare le når jeg så hva hun hadde gjort! Hun hadde vært på photoshoot i SALAT. Jeg synes dette var skrekkelig morsomt, men jeg vet jo ikke akkurat om dere finner dette like festelig som meg. 

http://negarkhanparadise.blogg.no/ – Negar’s blogg 🙂

380434-2-1239009835608-n400

Negar ble jo også kåret til Drømmekvinnen av Paradise. Jeg kan vel ikke si meg helt enig. Hun har veldig pen kropp visstnok, men bare hun åpner kjeften er det ingen som klarer å ta henne seriøst, bare sitte å stirre på henne eller le. Negar er en slik person man tenker «Herregud, går det an?» om. Jeg tror aldri jeg har sett en person med så lite fornuftig vett. Og for å sitere Petter Pilgaard med ett par av hans dritkule rim; «Det er bedre å pule en kar enn å ha iq som Negar» og «Det er bedre å suge en kar enn å ha hjernen til Negar». 

380434-5-1239101484404-n400

  • Kjendisser
  • Kommentarer er skrudd av for «Jeg skjønner ikke hvilken salat jeg har tråkket i»


Kommentarer er stengt.