apr 22
Fake eller ekte ? Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Jeg er ei jente som har helt puppedilla. Jeg tror nesten jeg er mer puppefiksert enn de fleste gutter er. Derfor har jeg veldig lyst til å ta silikon for å få det jeg ser på som perfekte pupper. Jeg digger puppene til Negar fra Paradise Hotel, de er nydelige, men om jeg tørr risikere å ødelegge puppene mine på en operasjon vet jeg ikke enda. Mange får arr og varige plager som ikke ser bra ut. Så er det jo flertallet som faktisk blir meget fornøyd med sine puppeoperasjoner. Noe annet jeg er veldig redd for er at de skal bli harde og ekle og ta på. Også har jeg hørt at man kan miste følelsene i dem, dette er noe jeg absolutt ikke vil. 

real_boobs_rock

Men hva synes du? Hva er penest, fake eller ekte pupper?One Response

  1. Blondie.no Says:

    Ekte! Men nå må du jo nesten ta et bilde og vise oss hva du har å jobbe med :p