apr 19
Film på iPod Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Siden jeg har brukt en del tid på å finne dette programmet, tenkte jeg at jeg kunne spare dere masse tid. Hvis du har lett etter en måte å konvertere dine filmer slik at du kann legge dem over på iPoden din, så har jeg svaret rett her, og det er virkelig ikke vanskelig! Etter en masse nedlasting av en rekke programmer, så har jeg endelig funnet det enkleste og beste, hvertfall for meg. 

Du finner programmet på; http://www.videora.com/en-us/Converter/iPod/

Deretter følger du instruksene på nedlastningen.Når programmet er klart til å brukes, så kan du begynne å konvertere enkelt. Først går du oppe i det venstre hjørnet og velger «convert» fra den lille menyen der oppe. Deretter må du velge hvilken mode du skal bruke. Her anbefaler jeg normal med mindre du er ett datageni da. Deretter står det enkelt forklart fremgangsmåte på hvordan du velger film, hvordan du plasserer den og hva du vil kalle den. Superenkelt! Deretter er det bare å vente kanskje en times tid, så er filmen klar for din iPod. Kos dere 😀

  • Alt mulig
  • Kommentarer er skrudd av for Film på iPod


Kommentarer er stengt.