apr 19
Borte bra, men hjemme best Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Heisann! Jeg vet at det nå er lenge siden jeg har oppdatert bloggen min. Vel, var ikke så ofte på nett nede i Spania også har det skjedd mye den siste tiden. Jeg vet ikke om alle har hørt det, men en gutt og ei jente fra stjørdal har nettopp dødd. Benjamin og Mia. Benjamin døde av hjertesvikt og Mia var jenta som døde i bilulykken ved Storlien. Dette har tatt litt på selv om jeg ikke kjente noen av dem, men bare visste hvem de var. 

Men tross alt dette er det deilig å være hjemme blandt alle mine nærmeste igjen. Helt utrolig godt med norsk mat igjen og ett språk jeg kan forstå. Selv det kjølige været gjør meg godt nå. 

Men nå høres det ut som Spaniaturen vår var elendig. Det var den IKKE! Det var morsomt med to uker med varme, sol, alkohol, billig shopping og ferie. Men selv om turen var ganske perfekt, vet du hva folk sier, «borte bra, men hjemme best!» Dette stemmer nok 😀

Vel, egentlig hadde jeg tenkt å legge ut bilder fra alle dagene å skrive hva som har skjedd, men sorry, dette gidder jeg ikke! Hvetfall ikke siden bildene er for store og jeg må forminske dem før jeg kan legge dem ut.

  • Reiser
  • Kommentarer er skrudd av for Borte bra, men hjemme best


Kommentarer er stengt.