mar 30
Forelskelse og militæret Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Daniel <3 Tonje sier:
Æ e så gla i dæ æ tonje<3 æ klar itj å beskriv d
Tonje <3 Daniel sier:
æ e så utrolig glad i dæ også, daniel, du e lt for mæ<3
Daniel <3 Tonje sier:
Glær mæ sånn t å møt dæ<3
Daniel <3 Tonje sier:
Da ska æ hold dæ å aldri slipp dæ igjen

Jeg vet ikke med dere, men dette er noe av det beste jeg vet med kjæresten min, Daniel! Han har alltid det med å si de søteste tingene til en hver tid! Jeg var aldri en klisjé-jente før denne gutten tok hjertet mitt med storm. Nå er han alt jeg tenker på og alt jeg vil ha. Dette kan ha mye med å gjøre at jeg faktisk ikke kan få møte ham når jeg vil, fordi han er i militæret! Og til alle dere godtroende jenter der ute; Ikke tro alt dere hører om at de kommer hjem hver helg! Dummeste jeg har hørt! Kjæresten min dro inn i militæret den 7. januar og har vært hjemme kun en gang hittil! Men jeg er såpass gald i gutten at jeg ikke vil eller klarer annet enn å holde ut de månedene jeg ikke får se ham. Han er verdens beste menneske!

Glad i deg, Daniel ;*

  • Alt mulig
  • Kommentarer er skrudd av for Forelskelse og militæret


Kommentarer er stengt.