mar 29
Mr.paradise Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

1236605464555_984

Endelig har jeg funnet de perfekte mr.paradise bildene 😉 Hvem vil vel ikke ha dem? Guttene ser jo ut som rene modellbladet til sammen! Vel, jeg skal ikke holde dere på pinebenken lengre, så bare se på disse og kos dere 😀

rune

mats

c3b8ystein

kevin

petter

vegard

oddivar

Hvem av guttene mener du egentlig burde ha vunnet? Synes du Øystein var en verdig vinner, eller skulle du helst likt å sett en av de andre lekkerbiskene vunnet ? 😉 Jeg for min del synes Mats og Rune er de som scora høyes, men det er jo bare min mening!6 Responses

 1. nupsida Says:

  Takk for de flotte bildene 😉 har lett etter dem selv.

  Jeg for min del synes Rune burde vunnet, hallo? finnes ikke noe lekrere 😀

 2. tesr Says:

  jo, værsågod 😉
  jeg har lett etter dem en stund jeg også, men med tiden fant jeg dem vetdu 🙂
  ja, han var finest på bildet og hadde catwalken med seg, men Mats er jævlig hot han også 😀

 3. nupsida Says:

  Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves 🙂 Ja, mats er deilig han å! så synd han gikk ut av serien.. føler det ødla alt!

 4. tesr Says:

  Nei, ikke sant!
  Ja, men jeg hører noen rykter om at han skal komme tilbake i løpet av denne uka eller neste 😀

 5. nupsida Says:

  Håper ryktene er sanne da! 🙂

 6. tesr Says:

  jaa, så du det i dag? Alle ble glade, håper det er Mats :-DDD