mar 26
Dream-teamet splittet for godt? Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

matslene

Hvorfor måtte de ta med han derre klyse-Alexander med inn i Paradise? Han kommer aldri til å klare å fylle plassen til paradise-Mats, som nesten gjorde hele serien etter min mening. Nå er dream-teamet Lene og Mats splittet og jeg synes paradise har tapt seg litt etter dette. Men så fikk jeg plutselig håpet om Mats som vinner igjen da jeg hørte noen rykter om at han senere i serien kommer til å komme inn igjen, så da er det vel ikke helt verdt det å slutte å se på Paradise Hotel likevel.

Lene har også nylig avslørt at de to ikke er kjærester, men at hun nå flytter fra Tromsø til Oslo for å bo med Iris og Nanna, og hun håper å se mer av Mats da med tanke på at han også bor i hovedstaden. Så kanskje det er håp for bryllupsplanene til Mats likevel? Hvem vet, kanskje de blir det søte paret de gir seg ut for å være ? 🙂

matsparadise

  • Kjendisser , Tv
  • Kommentarer er skrudd av for Dream-teamet splittet for godt?


Kommentarer er stengt.