mar 25
Drama og intriger Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Jeg er veldig glad i å følge med på serier. Nå skal jeg gi dere noen korte utdrag fra noen av de seriene jeg følger med på. Jeg har ikke rangert dem etter hvem som er best.

1. One Tree Hill tror jeg de aller fleste har sett eller hvertfall hørt om, men jeg velger likevel å skrive om denne serien også. Denne handler hovedsakelig om fem ungdommer, men det er mange andre vi møter i serien også. Hovedpersonene er Lucas, Nathan, Brooke, Haley og Peyton. Her får vi ett innblikk i livene deres og problemene som de må både leve med og løse. Vi får også se hvor mye personene forandrer seg når de kommer i kontakt med hverandre, som halvbrødrene Lucas og Nathan som før ikke kunne takle hverandre men nå er bestevenner. Vi får se hvordan Nathan sjarmerer bestevenninnen til Lucas, Haley, og hvordan Lucas hopper fra Brooke til Peyton. Dette er en dramaserie uten like, som inneholder kjærlighet, hat, vennskap, fiendtlighet, mord, voldelige overfall, utpressing, barn og så mye annet. Denne serien er definitivt en av det beste!

one tree hill

2. The OC er jo en serie som er ferdig produsert og alle episoder er kommet ut for lenge siden, men det går fortsatt fint an å se denne serien, noe jeg også anbefaler på det sterkeste. I denne serien for vi i hovedsak møte fire ungdommer; Ryan, Seth, Summer og Marissa. Ryan kommer fra en veldig fattig familie og har ingen plass å dra når han blir kastet ut av moren sin, så han ringer sin advokat og han henter ham med seg hjem til Orange County. Her møter vi sønnen til advokaten, Seth, og etter en stund adopterer de Ryan. Naboen til Seth er Marissa som fort forelsker seg i Ryan. Bestevenninnen til Marissa er Summer som Seth er forelsket i og som han alltid har vært. Takket være Ryan kommer de to nå i kontakt og etter en stund blir de kjærester. Dette er også en serie som e spekkfull av alt som har med drama og gjøre, noe som gjør den så utrolig bra, siden det er alltid noe nytt som skjer i Orange County med sine rike familier og bortskjemte ungdommer!

the oc

3. 90210 er den nyeste serien jeg har blitt totalt avhengig av. Dette er en ny serie fra Beverly Hills, og denne er mye bedre enn den gamle serien. I denne serien får vi se søskenparet Annie og Dixon som flytter med familien sin til sin bestemoren som bor i den glamorøse nye verdenen Beverly Hills. Deres far tar på seg stillingen som rektor på skolen deres, Annie møter igjen sin gamle flamme, Ethan,  fra noen år tilbake og Dixon får seg en ny kjæreste. I denne serien får vi ett innblikk i de verste valgene noenungdommer må ta, slikt som graviditet, narkotika, rehabilitering, løgner, bilulykker og så mye mer. Det dukke rogså opp nye folk i denne serien, slik som Naomi, Navid og Silver. Denne serien er veldig bra og gir deg en følelse av den varme, vakre atmosfæren og av livet i Beverly Hills.

90210

4. Privileged er også en ny serie som det er virkelig verdt og få med seg. Dette er en sånn serie som det er vanskelig å vente en hel uke med å få se neste episode av. Denne serien følger litt i fotsporene til mange serier, særlig til the oc, men de klarer likevel å skape noe nytt og psennende med denne serien. I Palm Beach møter vi blandt annet Megan som skal undervise to umulige jenter, Rose og Sage, hjemme hos dem. Hun flytter inn sammen med disse bortskjemte jentene som er vant til å leve livet utenfor skolen med fest og venner og det siste de gjør om dagene er vel lekser. Vi får se hvordan jentene går fra å kun bry seg om seg selv og hverandre til hvordan de faktisk bryr seg om resten av menneskene rundt seg. Vi får også møte mange problemer når det viser seg at Megan egentlig er fra Palm Beach, men forlot familien sin for å gå på Yale. når hu møter sine gamle venner og familie byr det seg mange utfordringer som du bare må få med deg følgene av, denne serien er råbra.

privileged

5. Gossip Girl er den serien som virkelig lever opp til navnet sitt. Den er full av gossip om blandt annet de seks ungdommene vi får høre mest om; Chuck, Nate, Dan, Serena, Blair og Jenny. Ei anonym jente har en hjemmeside der hun skriver alt hu får tips om og får med seg selv, som er alt fra krangler til hete kjærelighetsforhold. Vi får også seg hva penger kan gjøre mot ungdom, og hvor langt folk er villige til å strekke seg for å fådet de selv vil ha. Blair gir ordet ondskap mening i denne serien, mens Serena prøver å forlate denne siden av seg selv. Jenny og Dan er søsken og de er de to av disse ungdommene som ikke har så mye penger til overs. De klarer seg bra med sin far, og de har det godt fordi. Nate og Chuck har ett veldig innviklet vennskap, men på en eller annen måte klarer de alltid å ende opp som bestevenner, uansett om den ene ligger med kjæresten til den andre. Som dere skjønner er denne serien spekkfull av drama og intriger, absolutt noe for enhver sladderslukende jente her i verden!

gossip girl

Andre serier det er verdt å få med seg som jeg ikke skriver om nå;

  • Grey’s Anatomy
  • Prison Break
  • Heros
  • CSI, CSI:miami, CSI:ny & CSI:las vegas
  • The Hills
  • Lost
  • Frustrerte Fruer

Og mange flere som jeg ikke kommer på i farta nå 😉

  • Tv
  • Kommentarer er skrudd av for Drama og intriger


Kommentarer er stengt.