mar 24
Enkelt og greit kan du nå laste ned sanger fra youtube! Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Nå har noen kommet med denne utrolig supre regelen for alle oss med skole pc’er at vi ikke skal få være administrator brukere mer. Alle som ikke vet hva dette utgjør, så betyr det det at man ikke lenger kan laste ned program som msn, diverse nettleser, musikkprogram osv. Du er ikke lenger sjef over din egen datamaskin. Dette er jo superkjipt for meg som er avhengig av å få fornyet musikken min og følge med på diverse viktige serier, så da måtte jeg jo finne på noe nytt. Og det var da venninna mi kom med denne supre, ikke så kjente metoden for nedlasting av musikk. Youtube! Ja, du leste riktig, enkelt og greit kan du nå laste ned sanger fra youtube. Dette er jo en gave til menneskeheten spør du meg. Du bare finner deg en sang som du har lyst til å laste ned, og skriver «kick» foran youtube i nettadressen.

eks;

http://www.youtube.com/watch?v=_IQK5YTn4-Q

=

http://kickyoutube.com/watch/?v=_IQK5YTn4-Q

Når man kommer inn på kickyoutube, så kommer sangen du har funnet opp. Over den kommer det ei linje som det står masse formater du kan last den ned i. Den står på mp4 fra før, men den skal du kun velge hvis du vil ha den i video-form. Hvis du vil kun ha musikken skal du velge mp3. Deretetr trykker du den grønne GO-knappen. Nå venter du til den e ferdig og til den forandrer seg til en blå DOWN-knapp. denne høyreklikker du på, og velger «lagre mål som». Så velger du hvor du vil lagre den, og VIPS! du har lastet ned dine beste sanger uten å trekke masse virus inn på pc’en.

Men så var det det med filmer og serier da. Der kan man bruke den geniale nettsiden Surfthechannel.com, og finne seriene og filmene du vil se. Her kan du ikke laste ned, men du kan se dem. Dårlig kvalitet, men du får hvertfall sett dem!

Håper noe av dette hjalp dine problemer 🙂2 Responses

  1. sassylittlelassie Says:

    Thanks! Det visste jeg ikke. Kickyoutube kommer nok til å bli brukt en de framover nå ja 8D

  2. tesr Says:

    det er bra, slik har det nå blitt for meg også, bra kvalitet blir det også, så kan du laste ned de sangene du sjeldent finner på opplastingsprogram 🙂