mar 24
En uke igjen til take-off Skrevet av Tonje Elisabeth Solheim Ryvold

Da er det nedtelling til Spaniaturen da, kun en uke igjen! Klokka kvart på sju den 31. mars letter flyet fra værnes, og dette er litt sykt å tenke på. Gleder meg til å ligge ved bassengkanten, på staranda og være på bar med bestevenninna mi, Ingrid Kristine. Dette blir en minneverdig tur som jeg tror jeg vil huske lenge. Jeg har allerede begynt å pakke, og har halve kofferten klar.

Men dere må ikke tro at det er bare gull og grønne skoger med å dra å kose seg til Spania på denne tiden av året! Min kjære Daniel, som for tidetn er i militæret kommer jo selvfølgelig hjem igjen mens jeg er borte. Nå får jeg kanskje ikke sett ham før i midten av mai, med mindre økonomien strekker til slik at jeg kan besøke ham.

Er det noe jeg vil si til alle jentene der ute, er det at hvis dere finner dere en somenten skal eller er i militæret så vil jeg bare forberede dere på at dette er sykt tøft. Du får kanskje ikke se ham på to måneder og du må legge opp alle dine planer etter ham og eneste måten dere får snakket sammen er via telefon og msn. Av og til er det faktisk så ille at man ikke får snakket sammen. Men tross alt dette er det kun Daniel jeg kunne tenke meg å være sammen med, fordi jeg er så sinnsykt glad i ham, selv om han er i militæret. Vi gleder oss begge til desember når han endelig kommer hjem for godt.One Response

  1. Blondie.no Says:

    God tur, husk å legge ut noen bilder når du kommer hjem da :p